* NIEUW* Trainingen

    
Trainingen - op het secretariaat en in groepsverband

Op het secretariaat
Als de communicatie met uw secretariaat niet soepel loopt, is het misschien verstandig eens naar de communicatie in uw secretariaat te kijken.
 
Stroeve relaties  worden vaak veroorzaakt door misverstanden in communicatie en verstoorde verhoudingen. Helemaal niet nodig om elkaar in de haren te vliegen. Deze problemen zijn vaak makkelijker op te lossen dan u denkt!
 
De succesvolle secretaresse heeft al zoveel vrouwen geholpen de relatie onderling en de relatie met hun opdrachtgever te verbeteren. Zij komt ter plekke, voert gesprekken met de ondersteuners en de opdrachtgevers om uit te vinden hoe de verwachtingen en hoe de standpunten liggen. Daarna geeft zij advies en volgen een aantal coachingsgesprekken met de secretaresses. 
Ook als het secretariaat een nieuw jasje nodig heeft of moet worden opgefrist, neem contact met de succesvolle secretaresse.
 
De enige weg naar een goed secretariaat is in een open communicatie erkennen dat er een probleem is en dan aan de slag om het probleem op te lossen.
 
Van negeren wordt niemand beter. Kom in actie en los het op!
 
Neem contact op met de succesvolle secretaresse, (re)organisatiedeskundige Dee Verheij op telefoonnr 06 - 2234 7582.

Groepstrainingen - in-house of extern
Groepstrainingen kunnen op maat worden gemaakt, volledig naar de wensen van de dames.
In-house trainen van een groep versterkt de deelnemers als groep, maar ook als individu. Samen is beter dan alleen.
Dee Verheij geeft trainingen over het nieuwe werken, digitaal werken, het verbeteren van werkprocessen, het gezamenlijk opzetten en tot uitvoer brengen van veranderprocessen. En alles op maat van de klant.
Aarzel niet en maak een afspraak!